2012. július 23., hétfő

köszönetek

Most hogy a piac áll, és a táborlakók hazamentek, elérkezett az idő hogy a szervezők köszönetet mondjanak mindenkinek. Mert az, hogy ez a piac megépült és, hogy ilyen rendben és zökkenőmentesen, az sok embernek nagyon sok munkája, úgyhogy most ezt a sok embert próbáljuk meg itt összegyűjteni.

Először is nagy-nagy köszönet minden egyes résztvevőnek. Ez a tábor nem lehetett volna ilyen sikeres, ha ti nem vagytok ennyire együttműködőek és csapatjátékosok. Remek csapat jött össze, mind a munka, mind a szórakozás terén. Reméljük, hogy nektek is szép emlék marad ez a tábor! Mindenkinek gratuláció és köszönet!

Részt vettek: Köninger Szilárd, Péter Zsuzsanna, Kupi Adrienn, Czigány Kata, Langmár Imola, Majercsik Zsófia, Kunovics Richárd, Tóth Balázs, Horváh Réka Lilla, Béres Csaba, Herdics Ágnes, Balogh Éva, Botyánszki Zsuzsanna, Muhari Csilla, Lipusz Roland, Krompáczki Péter, Jankovich Anna, Csáthy Barnabás, Bartha Zalán, Pintér Katalin, Török Bertalan, Németh Dávid, Papp Nikolett, Székely Bálint, Pintér Sára, Sárdi Krisztina és Schmidt Zsuzsa

A felsorolás sorrendje a jelenléti ív aláírásának időrendi sorrendjét mutatja.

Külön köszönet illeti meg a tervezőket. Egyrészt a nagyszerű tervért, másrészt azért a sok munkáért ami a pályázat továbbtervezésével, a folyamatos egyeztetésekkel és a kiviteli tervek elkészítésével járt. 

Ők: Köninger Szilárd, Kupi Adrienn, Péter Zsuzsanna

A felsorolás betűrendben történt.

Köszönet illeti meg Czigány Tamást a SZE Épülettervezési Tanszék vezetőjét, amiért minden téren támogatta és terelgette ezt a munkát. A táborba hozott kőrözöttekért külön hálásak vagyunk!

Köszönet jár Cseh András dla-hallgatónak is, ő a gyermektábort vezette, és az építkezésben is nagy segítség volt.

Köszönet minden gyermeknek aki a táborba eljött. Reméljük jól éreztétek magatokat! További köszönet minden szülőnek, aki biztosította a gyerekeknek, hogy eljöhessenek a foglalkozásokra.

Hálásak vagyunk Kottmayer Tibornak, aki a Baross Gábor Szakkollégium vezetőjeként mellénk állt a szervezésben, emellett a vasárnapi kiránduláson is remekül elkalauzolta a csapatot.

Köszönjük Herdics Ágnesnek és Krompáczki Péternek a tábor folyamatos fényképes dokumentálását. Ezen a blogon is az ő képeiket lehet látni.


Köszönet Tóth Balázsnak és segítőinek a tábor filmes dokumentálásáért. A filmet izgatottan várjuk!

Nagy-nagy köszönet Varga Tamásnak Bogyoszló polgármesterének. Mindenben mellénk állt, ahol tudott, segített. Az ő közreműködése nélkül nem lehetett volna ilyen eredményes ez a tábor!


Köszönjük az Európai Unió Fiatalok Lendületben programjának, hogy pénzügyi szempontból lehetővé tette projektünk megvalósítását.


Köszönet Pongrácz Balázsnak a pályázatban való közreműködéséért, a folyamatos jelenlétéért és a táborban vetített filmek beszerzéséért.

Köszönet a közreműködő cégeknek.

Köszönet a Bioház-Team kft.-nek a faszerkezetek minőségi gyártásáért, a folyamatos segítségért amit tőlük kaptunk és a kedvezményes árért amibe mindez került. Külön köszönet Kunz Jánosnak a cég vezetőjének.

Köszönet a Leier Hungária kft.-nek a burkolólap térítésmentes biztosításáért.

Köszönet a Rába Kovács kft.-nek a kovácsmunkák megszervezésében és a fém elemek rögzítésében való közreműködéséért. Itt is külön köszönet illeti meg a cég vezetőjét, Pátkai Kornél kovácsmestert.

Hálásak vagyunk az LV METAL kft.-nek is. Ők a fém szerelvények alapanyagát adták nekünk támogatásként. Itt Foki Róbertet illeti külön köszönet.

Varga József kovácsmesternek (Guszti bácsi) köszönet a kovácsmunkák elvégzéséért.

Köszönet Szabóné Zsuzsának, Bogyoszló könyvtárosának, az ebédek megszervezéséért, és minden másban nyújtott segítségéért. Az ebédekért köszönet a falu konyhájának is.

Köszönet Sebestyén Katalinnak, a bogyoszlói fafaragó gyűjtemény bemutatásáért.

Köszönet jár minden zenekarnak is aki fellépet nálunk.

Ők a Metamorfózis, a Colombre Band, a Trendy Zenekar és a Hoppáré voltak.

Köszönet a helyi fiataloknak, amiért ilyen jól fogadtak minket. Örülünk, hogy sikerült jó kapcsolatot kialakítanunk.

Köszönet mindenkinek aki meglátogatott bennünket, itt külön köszönet Szekeres Tamás rektor úrnak.

Köszönet minden árusnak aki eljött a vásárra. Szintén köszönet minden érdeklődőnek aki eljött a megnyitóra! Reméljük mindenki jól érezte magát.

Köszönet mindenkinek a faluból aki kisebb-nagyobb dolgokkal támogatott bennünket. Kaptunk kölcsönbe szerszámokat, hoztak ajándékba gyümölcsöt, főtt kukoricát süteményt, sőt még gulyáslevesre is megvendégeltek bennünket. Ezekért és azokért is ami esetleg kimaradt hálásak vagyunk.

Bízunk benne, hogy a falu be tudja fogadni az új piacot, és örömmel használni is fogja. Azzal a céllal vágtunk ennek a tábornak a megszervezésébe, hogy tegyünk valamit a Magyar Faluért. Reméljük ez sikerült!

Köszönettel,

Stein Júlia, Szalánczi Donát, Tátrai Ádám
(betűrend)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése