2012. július 23., hétfő

helyzetjelentés V.

Ne haragudjatok, hogy csak most érkezik ez a poszt, de a tábor végén annyi volt a tennivaló, hogy a blogolásra nem jutott idő. Most viszont mindent pótolunk.

Munka:

Pénteken felkerült az összes nyitható elem, és a faanyag felületkezelése is megtörtént, így a piac elnyerte közel végleges formáját. Nagyon szép lett!  Emellett a burkolás is befejeződött ezen a napon, ami bizony most is izzasztó munka volt. 
Eközben elkezdődött a vas szerelvények kovácsolása is. Ezt a munkát Varga József (Guszti bácsi) máriakálnoki kovács végezte. A közvetítésben és az elemek rögzítésében pedig a Rába Kovács kft. működött közre. A szükséges alapanyagot a kapuvári LV METAL Gépgyártó és Forgalmazó kft. bocsátotta támogatásként a rendelkezésünkre. Mindannyiuknak köszönjük!

Szombati napra a vasalatok felszerelése maradt. Az egész napos esőben ez is kemény munka volt, de szépen helyt álltak a lányok a srácok és a fúrók. 

Gyerekek:

A gyerektáborban sem állt le az élet. András vezetésével egy fatornyot építettek az ifjak.Csütörtökön és pénteken az nagyobb fiúk a piacépítésben is segédkeztek.  A gyerektábor zárásaként még métáztunk is egyet, kicsik nagyok közösen. 

Minden más:

Nagy megtiszteltetés ért minket pénteken, ugyanis dr. Szekeres Tamás egyetemünk rektora meglátogatta a a piacépítést, és tetszését fejezte ki a táborral kapcsolatban. Látogatását ezúton is köszönjük.

Csütörtök este Káldy László rábaközi filmes rövidfilmjei kerültek levetítésre. Aki nem ismerné őket érdemes utánanézni!

Szerdán komoly csatát vívott a tábor és Bogyoszló hirtelen összeverődött focicsapata. Derekasan helytálltunk, de a győzelmet a hazaiak érdemelték ki. Az élmény viszont mindenkinek járt.

Képek:
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése