2012. június 5., kedd

Sziasztok!


Szombaton, június 2-án elbírálásra kerültek a TERVEZZETEK PIATERET hallgatói tervpályázatra beérkezett munkák! Nagy örömünkre elmondhatjuk, hogy szép számmal érkeztek be pályázatok, egész pontosan 12 pályamunka közül kellett a zsűrinek választania. Nem volt egyszerű a döntés, hiszen a beérkezett munkák kiemelkedő színvonalat képviseltek!


Íme a végeredmény:


1. díj:


AK_047 számú pályamunkakészítette: Köninger Szilárd, Kupi Adrienn, Péter Zsuzsanna


A bíráló bizottság értékelte a piac falként történő újszerű megfogalmazását és a "góré hatás" megjelenését a tervben. Az előbb említettek mellett a terv szerkezeti megoldásai végiggondoltak és léptéke is megfelelő a falu, és az építőtábor számára is. A tervet a bíráló bizottság első díjban részesítette.2. díj: 


AA_111 számú pályamunka, készítette: Salacz Ádám, Tóth Balázs


A bíráló bizottság értékelte, hogy a pályamű a kiírásban támasztott követelményekre színvonalas választ ad, nagy hangsúlyt fektetve a közösségi tér funkcióra. A zsűri véleménye szerint a piac telepítése nem szerencsés. A tervet a bíráló bizottság második díjban részesítette.
3. díj
3. díj:


ÖT_000 számú pályamunka, készítette: Krompáczki Péter


A bíráló bizottság értékelte a standok egynemű, szép építészeti megoldását és a telepítés érzékenységét. A zsűri véleménye szerint a szerkezet nem áll ellen az azt érő hatásoknak. A bíráló bizottság a tervet harmadik díjban részesítette.


Különdíj
Különdíj:


JB_007 számú pályamunka, készítette: Agg Róbert, Csörgő Csaba György


A zsűri véleménye szerint a terv léptéke meghaladja azt, amit ez a helyszín kíván, de kiemelkedő építészeti minősége miatt a bíráló bizottság a tervet különdíjban részesítette.
Az összes pályázónak köszönjük a munkáját és gratulálunk!
Továbbá az összes résztvevőt szeretettel várjuk a nyári faluÉPÍTÉS-re!


faluÉPÍTÉS
szervezők

1 megjegyzés:

  1. Sziasztok!

    Ha már a díjazott pályamunkákat kiraktátok, akkor a többit miért nem? Legalább a pályázók nevét feltüntethettétek volna, ha mást nem is, de ennyit megérdemelnének, ők is ugyanannyit fektettek bele.

    Kunovics Richárd

    VálaszTörlés